Er is weer een bedrijf aangesloten in de groeiende rij satisfied bedrijven pass away bitcoin op de balans hebben om zichzelf te beschermen tegen inflatie. Ditmaal gaat het fulfilled Spinesmith om een Amerikaanse biotech die momenteel ongeveer 12,5 miljoen euro aan omzet per jaar genereert. Geen gigantische partij dus, maar het blijft interessant om te zien dat steeds meer bedrijven bitcoin zien als een manier om hun kapitaal te beschermen.

Behalve bescherming tegen inflatie, ziet Spinesmith bitcoin ook als een manier om de macht over hun eigen kapitaal terug te pakken van de banken. Spinesmith wil de baas over hun eigen vermogen blijven en niet om toestemming hoeven vragen aan de bank om een project te starten, aldus een vertegenwoordiger tegenover Bitcoin Publication.

Meer dan één bitcoin, maar minder dan Tesla en MicroStrategy

Als antwoord op de vraag hoeveel bitcoin Spinesmith momenteel op de balans heeft kwam oprichter Kevin Dunworth satisfied het cryptische antwoord: “Het bedrijf heeft meer dan één bitcoin, maar minder dan Tesla en MicroStrategy.” Waarmee we nog precies niets weten over de hoeveelheid bitcoin pass away het bedrijf in bezit heeft.

Daarbij wist Dunworth aan Bitcoin Publication te melden dat het bedrijf blij is met hoe het proces kid nu toe is verlopen en dat ze van plan zijn om ieder kwartaal additional bitcoin te kopen. Als kers op de taart is het bedrijf ook bezig om te onderzoeken of het mogelijk is om hun werknemers in bitcoin te betalen en werkt het momenteel aan de financiële infrastructuur om dat mogelijk te maken.

Spinesmith is van strategy om de bitcoin voor de lange termijn vast te houden. Een financiële zet pass away door velen wellicht als risicovol bestempeld wordt, maar de potentie heeft om de toekomst van het bedrijf voor lange tijd veilig te stellen. Uiteraard hangt alles af van de prestaties van bitcoin, maar als we de afgelopen twaalf jaar als graadmeter voor de toekomst mogen nemen, dan zit dat wel goed.

Samenwerking satisfied Unchained Capital voor beheer bitcoin Spinesmith werkt naar verluidt samen fulfilled de heren en dames van Unchained Capital om hun vers vergaarde bitcoinvermogen te bewaren. Althans, als we de bron van Bitcoin Publication mogen geloven die beweert dat het bedrijf heeft samengewerkt met Parker Lewis van Unchained Capital om hun multi-signature oplossing in te richten.

Dunworth liet tegenover Bitcoin Publication weten dat Spinesmith voor Unchained Capital heeft gekozen omdat het graag andere bedrijven in de regio van Austin Texas in de Verenigde Staten ondersteund. Daarnaast is de keuze voor Unchained Capital een logische omdat een multi-signature oplossing goed werkt voor het opslaan van de vermogens van bedrijven.

De switch van Spinesmith van Amerikaanse dollars naar bitcoin is de volgende overwinning in de geschiedenis van de moeder aller cryptocurrency’s die met de dag mooier wordt. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om in ieder geval een deel van hun spaarpot in bitcoin te bewaren om hun vermogen te beschermen tegen inflatie en het eventuele falen van het conventionele financiële systeem.